tisdag 6 november 2012

Nordisk Vinnare

Äntligen hemma!

Det är faktiskt långt till Danmark. Iallafall till Herning. Ca tio timmar i en skramlande plåtburk, tickande mil efter mil längs E4:an kan driva mig till vansinne efter några timmar. Iallafall i beckmörker, när man vet att det "bara" är ungefr fyra timmar kvar. Phu!

Helgen var underbart rolig, och den toppades av vistelse på en härligt, fin och äkta dansk krog/hotell där vi huserade i en egen vitkalkad, stor och luftig stuga med massor av plats för våra fem hundar.

Som vanligt är platsen gigantisk i Herning, och det är skönt att det finns parkering nära och gratis, massor med ställen att äta på och god plats i alla hallar kring samtliga ringar.
Stämningen var nästan hundra procent gemytlig, och jag ser redan fram emot nästa Danmarksresa!

Resultaten blev finfina. Av våra fyra deltagande hundar fick samtliga placeringar, och det får till och med jag vara nöjd med. :-)

I dobermannringen fanns tre Jean Darkare och två av dem blev Danska Champions denna helg och den sista Nordisk Veteranvinnare! Stort Grattis till alla ägare!

På kinessidan blev vår Saga placerad i championklassen båda dagarna, och lilla Luna tvåa bästa juniortik. Nära skjuter ingen hare som bekant, och den åtråvärda titeln hamnade framför någon annans namn.

TACK till Annika på kennel Antefas för en härlig och rolig resa - det gör vi snart om! :-)

Från vänster
Korad BH SPH I DK UCH NOUCH C.I.B KBHV-10 Jean Dark King Liqueur
Korad SUCH LP I LP II LP III SDV lydn -07 SPH III NORD VETERAN VINNARE-12 Jean Dark Extravagance
Korad BH ZTP V 1 B IPO II BSL III SDV lydn 12 SEUCH DK UCH  VDH CH SDVungh-09 Neumunstersieger-09  Vice World Winner -10 Jean Dark Kingdom 




1 kommentar:

  1. Grattis kompis, kul att det lönar sig lite när du sitter o åker så långt...får ångest bara jag läser om alla dina långresor...;-)kramkram

    SvaraRadera