måndag 16 maj 2011

Rymmaren

Vi har en rymmare i familjen, en liten, liten kille som hatar att vara instängd. Han klättrar direkt över staketet, ramlar ned om han inte får fäste ordentligt, och springer i full fart över golvet. Håret stretan åt alla håll och kanter på hans lilla svans, säkert är han lite pirrig i magen över sina tilltag, men med bestämda steg och åsikter tar han sig också glatt in i vardagsrummet, och dundrar förbi allt som är i hans väg. Nåja, dundrar och dundrar….. Han väger väl sisådär 700 gram… !

Vårt lilla busfrö är en handfull stor, söt som socker, och som sagt var, totalt orädd. Igår kom han insladdande i vardagsrummet,
förbi Jenna som förskräckt vaknade ur sin sömn och plötsligt satt och såg lite yr i mössan ut. :-)
Den lille fortsatte sin framfart till Juni fick fatt i honom, och gav honom en omgång tvätt. Drypande våt lyftes han tillbaka in i kattbabyhagen, för att strax rymma igen.

Nu har vi gett upp, och får helt enkelt passa våra stora fötter, och se till att inget litet lakritstroll hamnar under dem. Vår lilla klätterapa är nämligen högt och lågt och överallt och ingenstans. Samtidigt:-)
Det är tur att han älskar att ligga i en varm famn och mysa också!




5 kommentarer:

  1. Ett Ess!!:))

    //Linda

    SvaraRadera
  2. Jag älskar Hallons blick :-) /Ammi

    SvaraRadera
  3. Både Jenna och Hallons blickar är ju underbara!! Hahaha.. gullunge!

    SvaraRadera
  4. Hallon äääälskar att smyga på kattungar, kaniner, hamstrar och allt vad hon kan komma på. Mördarblicken kommer fram, och hon ser farlig ut. Men hon gör aldrig något, vill bara smyga och drömma om vad hon skulle vilja göra. Tror vi iallafall, haha!

    Juni vill helst vara låtsasmamma, kanske i brist på sina egan förlorade ungar:-)

    SvaraRadera