torsdag 19 maj 2011

Kia och Yang

För en tid sedan fick jag en bild på Marias ögonstenar.

Två av juvelerna kommer från min uppfödning, och den tredje har Marias prefix:-)) Bilden var så fin, att vi självklart vill visa den, och därför lägger jag ut den i bloggen.

Den föreställer (lilla) Korad Jean Dark Kia Ora, som faktiskt blev vuxen till slut och hennes pappa
Korad LP I LP II CH SDV ungh-04 NDV-05 Neumünstersieger 05 & 06 SDV - 06 Scand Dob W - 06 SV-06 FDV-08 Jean Dark Yang.

Yang är en kille i sina bästa år, det har han alltid varit, och jag är säker på att han skulle svara så, om vi frågade honom. Han är nämligen alltid glad, humoristisk och vänlig. Precis som Karlsson på taket.

Men Yang börjar bli ordentligt till åren, och han fyller tio år 2012. Många minns säkert vår trevliga och vackra hane i alla hans framfarter på många ställen i Europa. Jag minns mycket väl de tunga vinster han rott i land, stolt travandes in fina titlar för en lång rad specialister som höjt honom till skyarna.

Yang själv är som vanligt oberörd, han har alltid bara varit glad att alla runt honom blivit glada, och mest intresserad av att hans matte skulle pussa lite extra på honom.

Här är inte en glamorös bild av storvinnaren, utan en bild av den riktiga Yang, och hans fina vardag.

Tack för bilden Maria, vilken underbar kille ni har!

Kia, Alexander och Yang 2011

4 kommentarer:

  1. Åh jag minns Yang när ni var med på Skånespecialen, då hade du nyligen fått "tillbaka" honom och han briljerade som den stjärna han är <3

    Anette & Totte

    SvaraRadera
  2. Åh, den sån underbar bild med fina Kia, Yang och söta A. Yang är verkligen hunden med stort H. Han är fantastisk och vi är så stolta över att ha av hans barn härhemma. STOR KRAM till Maria med familj :)/Ammi

    SvaraRadera
  3. Jättefin bild :-) Yang är en härlig kille, som jag fått nöjet att visa ett otal gånger...stolt är jag också att han är "mitt barnbarn" dvs min gamla Montana var mormor ;-) Hoppas han får vara med länge till!

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig bild! /Jenny

    SvaraRadera