tisdag 24 maj 2011

Bästa Paradoxen

Vi har varit en tripp i Skåne, och den var så trevlig!

Resan ned var som vanligt en lång sträcka grå, ful och tjatig asfaltsbit, men väl framme sträckte naturen ut sig och visade sig från sin bästa och prunkande sida. Även om vi var ganska långt från vattnet, känns det på både lukt och luft att närheten till det fantastiska havet finns där.

Vi fick bo ståndsmässigt hemma hos Gösta, som enligt pappret är dryga åtta månader, men enligt sig själv (precis som Karlsson på taket) är en man i sina bästa år! Man och man… våra fullvuxna små hunddamer som fick följa med på helgutflykten, var måttligt imponerade över Gösta och alla hans talanger. Mest fascinerad var nog den unge herrn över sig själv:-)

Förutom Gösta bor matte Susanne och nära släktingen Signe på samma adress som Gösta. Signe är förvisso också av rasen dobermann, men där försvinner också likheterna mellan de två hundarna.
Medan Chokladbruna Signe tog det mesta med ro, och såg sådär världsvan ut, for hennes lacksvarta ”lillebror” runt och upptäckte världen. Unga, valpiga, egotrippade och känslosamma dobermannvalpar är härligt roande och alldeles underbara att få uppleva då och då.

Gösta var en härlig prick, och han avslutade vår kanonhelg med att slå till och bli BIR-Valp på Hässleholms stora Internationella utställning på söndagen!!
När jag tittar på bilderna av honom, slås jag av hur vuxen han ändå ser ut. Fast egentligen är han ju bara en liten kille. I alla fall inuti. :-)

Tusen TACK för att vi fick bo hos dig Susanne, och tack också till Tessan, Eva och Felicia, för en härligt, rolig och god tjejkväll med en massa träning, fotografering och hundprat! Jag hoppas vi snart gör om det:-)

                                                                             Foto F. Lemmeke
Jean Dark Paradox 8.5 månader
e. Korad VDH (tysk) CH Jean Dark In Canto
u. Korad Smart Wood Hill´s Vivre Vivien

3 kommentarer:

  1. Låter som en härlig helg...och Gösta är jag bra nyfiken på :-) Vilken goding!

    SvaraRadera
  2. Snygg kille det där!!!!!
    Kanske får se honom på SDV 11 ????

    SvaraRadera