lördag 5 november 2022

Med sol i minnet -

 

Tania – Pinken, Pinkelank, Pinko, Gullefjun, Älsklingshund, Taniapanja och Lilla Gull.
20111127-20220928 


TACK för 11 fantastiska år, tack för alla skratt, för alla kramar, nätterna under täcket, för all kärlek och för att du alltid fanns där när jag behövde dig.

Bästa lilla stora Pinken, Livet blev så roligt när du kom!
På bruna pigga ben från Argentina sprang du in i våra liv och lärde oss ännu mera om Kärlek! Och om att jaga fåglar fast du inte fick. Om att staket är hinder för mesar, att inkallning är viktigt - ibland -  och att ens familj är det finaste som finns.

Tack för att du alltid älskade alla, vaktade i mörkret, och höll pass med kärlek, klokhet och trygghet i familjen ända till din sista dag.
Vad skulle vi väl gjort utan dig?

TACK Bästa Tania för din alltid varma kropp och hjärta, för havsbad, snöbollskrig, tusentals kilometer i skogen, för din orubbliga vänskap och stora närvaro som vi nu ska leva utan.

Fina, fina hund – TACK för åren som gick alldeles för fort! Skäll, bada, spring, sola, ät gott och njut i Nangijala.

Jag ska alltid minnas Dig med Glädje! ♡





































12 kommentarer:

  1. Varför lever de inte för evigt eller åtminstone lika länge som oss😢Det gör så himla ont att mista dem💔

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det vore underbart att få ha dem för evigt! Jag har bestämt mig för att minnas henne med glädje, hedra henne med att fortsätta älska -nästa hund- och att njuta extra varje dag av det som är fint i livet. ♡

      Radera
  2. Beklagar er förlust, det gör ont
    Kram ❤️

    SvaraRadera
  3. Dessa hundar kommer alltid att vara med oss.Så fantastiska så nära så älskliga så nära så busiga men så lojala till sin matte o husse.Känner med er.Asta Jean dark zoella med husse.

    SvaraRadera
  4. Beklagar förlusten av en trogen och kär vän!
    Alltid lika svårt att ta bort någon som man älskar. Tanja var en snygg, kaxig och trevlig hund. Ett praktexempel på hur en doberman ska vara, både i psyke och exteriört. Kram till er alla ❤️❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hälsningar Hasse ska det vara

      Radera
  5. https://youtu.be/9uxcL5kwl6g 🥰

    SvaraRadera
  6. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera