måndag 7 november 2011

Full fart på placeringarna



Ja, det har det varit medan vi latat oss i solen. Resultatlistan har fyllts på, och den har varit positiv att ta del av. :-)

Först ut var megabetitlade Jean Dark Enchilada.
Hon och matte Kaja åkte till Danmark och tävlade. Duon slutade som trea bästa tik, fick cacib och en hett, efterlängtad Internationell titel på köpet!!

Samma dag ställer Jill på katteriet La Bell ut sin finaste Baloo. Han heter egentligen Jean Dark Hjärter Kung, och är en brunmaskad siames hane.
EX 1 och NOM roffar de åt sig, och jag hoppar av glädje över våra fina djur, duktiga valp och kattköpare och inte minst av de fina resultaten.

På vår andra semesterdag får vi rapport från Stockholm - chokladmaskade Jean Dark Filurkatten tog revansch över den vinstrike kusinen Hjärter Kung, och kniper EX1 och NOM idag.
!! Vad kul!
I Danmark slutar fina bruna Jean Dark King Liqueur på andra plats, och blir således VICE DANSK VINNARE.
Ja, så heter det förstås inte, och vän av ordning och en och annan antagonist rynkar irriterat på ögonbrynen när de hör talas om dessa egenpåhittade titlar.
Men matte Elaine är ganska glad i sitt sms, och jag tycker det är ganska kul att ha en så fin hane placerad som andra bästa hane på Dansk Vinnare i Herning.

TACK Anne, Elaine, Jill och Kaja - jag är urstolt över alla fina resultat!

1 kommentar: