onsdag 23 november 2011

All vår väntan bliver svår

Ja, att vänta på saker och ting är inte min starkaste sida. Jag hatar att vänta. Man väntar och väntar och väntar. Supertrist.
Det slitna uttrycket "Den som väntar på något gott" osv håller jag inte alls med om. Varför kan man inte bara få grejerna på en gång???
Vänta är tråkigt. Vänta är faktiskt jätteokul.

Det enda positiva är att tiden går fortfortarefortast. Iallafall i mitt liv. Knappt har jag hunnit blinka, så står julen för dörren. Det var ju nyss sommar? Knappt hann jag få upp den lilla, söta och totalt välskapade lilla ungen på magen, njuta av hennes blåaste ögon och små tysta pip så fyllde hon 20....?? Och knappt har våra valpar fötts, ja men så går de där och visar upp sig i veteranklass i utställningsringarna. De små valparna som jag alldeles nyss bar i famnen, städade efter och fick ont i huvudet av när de skällde och tjoade under arla morgonstund, har grånad nos, kloka ögon och lite knackliga leder.
Vad fort det gick!

Men. Att vänta på en dräktig tik går inte fort. Iallafall inte förrän efteråt. Då kan man dra på smilbanden och säga "Gud vad fort det gick! Var tog tiden vägen egentligen?"
Jo, men det kan jag tala om, tiden är här, tråkig, långsam och hemlig. Vi väntar på svar från Kylies mage. Den bruna magen med det så (förhoppningsvis) intressanta innehållet. To be or not to be. Thats the question. Time will tell.

Så gott folk och alla andra som hatar att vänta. Jag har ingen aning. Förhoppningsvis finns det babysar därinne.
Det är bara att smörja sig med tålamod ett par veckor till. Så får vi definitivt svar. Under tiden hittar vi på namn, och planerar i valprummet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar