torsdag 28 juni 2012

Akuthem till kattjejer!

Vi har två kattjejer som söker nytt hem:


Socker, vit siamestjej från Ryssland. Hon är världens gullis, snäll, pratar gärna om man säger något till henne, och älskar att vara med. Hon gillar att följa "sin" människa, och tycker det är skoj att bära strumpor, leka och busa på eftermiddagarna. Kvällen ägnar hon gärna åt mys och kel i soffan med oss tvåbenta.

Socker gillar andra katter, men blir lätt en hackkyckling, varför vi vill att hon får bo som ensamkatt, hos någon med tid för en snövit Sockertopp.



Sedan har vi Lady, en brunmaskad siamesdam med bestämda åsikter och ett hjärta av Guld. Hon tycker hundar är helt okey, men helst inte för många som fladdrar runt:-)
Lady är alltid snäll och vänlig, och hon älskar att ligga bredvid den hon tycker om. Hon är helt enkelt en perfekt soffa/säng/datakompis.

Lady har haft två kullar, och är en perfekt mamma. Snäll, gullig och tålmodig. Så är hon även mot andra än bara sina egna ungar. Nu skall vår siamesdam dock gå i pension, vad gäller mammadelen.



Är Du intresserad av en härlig, vacker, söt, social, nyfiken och orädd kattkompis? Det viktiga här är inte ekonomin, utan att våra tjejer får bra, och varaktiga hem.

Maila gärna om Du vill veta mer om våra katter
kennel@jeandark.com


1 kommentar:

  1. Om den sockriga lilla katten kan bo kvar ett litet tag till så får hon mer än gärna komma hem till mig! :)

    SvaraRadera