tisdag 6 maj 2014

Tonåringar och sex.

Ja, sex är ju nice. När man kan.
Inte när tant Florida spränger staketet, sliter sönder tråden och tar sig in i hagen till den nyblivna tonåringen. Ja, alltså, han är knappt ur babystadiet. Dvs inte ens byxmyndig.

Blixten själv tyckte det var en strålande kul idé, och han har försökt betäcka allt han kan! Huvudet, benet, svansen, buken och såklart där man ska. Fast där hängde täcket för. Besvärligt, och fast han hade tungan rätt i mun funkade det sådär faktiskt.
Turligt nog såg grannen vad som hände och vi har nu lagat staketet, gjort ännu en hage och stängt undan Häradsbetäckaren. Hmpf.

Florida fick skäll och en puss på mulen, och vi har bokat tid hos hennes utvalde Prins, en vrålsnygg champion som får försöka göra henne lycklig på nästa brunst.
Inte en finnig yngling som inte ens vet fram eller bak på damerna.

SELFIE
Från Blixten 


6 kommentarer:

  1. Jamen Jeanette detta var väl ingen finnig tonåring??Jaja nästan tonåring då men FINNIG??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nä, detta var ett självporträtt från Blixten :-)

      Radera
  2. Ahahaha nä guu!! Nu tänker jag på min (ca) 19-åriga granne som går onaturligt bredbent och axlarna uppdragna till öronen och armarna hängandes en meter ut längs kroppen när jag ser denna bilden. Ungt testosteron haha

    SA-VE

    SvaraRadera
  3. Ha hahhah,lilla lilla Blixt, varför tänker jag på American Pie ? ;)
    Hur kan fummlighet vara så gulligt ibland och rent frusterande i andra fall, som när tiken anländer 100 mil i från och hanen bara pussar öronen och tycker det räcker så ;)
    /Erika

    SvaraRadera