tisdag 8 maj 2012

Nära skjuter ingen hare




Jahapp. Hemkommen från Danmark, sådär lagom mosad, trött i kroppen efter många och långa mil, träningsvärk i skrattmuskeln och skam å säga, magen full av goda onyttigheter…

Delar av kroppen bär tydliga spår efter den starka danska solen (dvs jag ser ut som tomtens ren) och är fortfarande iskall efter att ha mött Nordens isande Nordanvind, som tydligen flyttat till de danska breddgraderna denna helg. Hua!

Resan var i alla fall underbar, den danska maten superb, naturen prunkande, pockande, grönskande och havet med sin sällsamma doft, ljud och vind lika underbar som alltid. (Och ja, jag skulle nog helst bo i de söndrare delarna av vårt land..)


Soluppgång över havet. Sverige i bakgrunden
Mobilen fick agera kamera...

Solnedgång på samma ställe

Dansk vår från bilfönstret

Resultaten blev alldeles strålande, för alla i ressällskapet - utom just precis våra egna hundar. Eller, tja, egentligen var det ju jättebra. OM, det är okey att stå som tvåa. Och det är ju inte precis min favoritsyssla…. :-)

Stort GRATTIS i alla fall till Kerstin med Thure, Dodo med Marsha och Kicki med Kebaben. Certen och ännu mer haglade in:-)
Och ett litet grattis till oss - NORD JW-10 Sun-Hee´s I´m A Marionette som på söndagen vann öppna klassen och blev tvåa bästa tik med reservcacib/reservcert och kennelkompisen Jean Dark Lady In Red som vann juniorklassen med ck och blev tvåa bästa tik ena dagen, och trea bästa tik andra dagen! Inte så illa av en liten fröken som inte ens är ett år.

Dansk frukost:-)

Roliga toaskyltar

Tälthavet


1 kommentar:

  1. Anne Werner Friskman8 maj 2012 kl. 14:42

    Dj-la skithelg, för dig alltså...vi vanliga dödliga hade säkert hoppat jämfota av glädje! På´n igen bara och grattis ändå!

    SvaraRadera