lördag 17 mars 2012

Lördag


BIR och BIG-2
Jean Dark Endless Love med matte Evelina

Här tävlas det! :-)

Dobermannspecial i Sollentuna, och jag är inte på plats. Det känns konstigt. Roligt var att det gick bra för hundarna och sms från glada och engagerade ägare trillade in med jämna mellanrum.

Slutresultatet blev JÄTTEbra för Jean Darkarna: Etta och tvåa bästa hane från oss, tre av fem hanar med Ck från oss!
Tre tikar fick Ck på hela dagen, en från oss och hon blev även trea bästa tik.

STORT GRATTIS till
Jean Dark Miracle 3.a bästa tik, Korad KBHV-10 C.I.B NOUCH Jean Dark King Liqueur som blev BIR och till vår ”lilla” Jean Dark Nike som plötsligt inte längre är liten - han blev tvåa bästa hane!!
Unga Jean Dark Privilege blev tvåa i unghundsklassen med CK, jättegrattis till Jonathan, Elaine, Katja, Ulf, Maria, Anna och Magnus!!

Samtidigt med specialen var där även en inofficiell utställning, och där tävlade Jean Dark Endless Love tillsammans med lillmatte Evelina. Duon sparkade fint ifrån sig och blev BIR och BIG-2!!!!!
BIM gick till Jean Dark Love Me Do och matte Linda. Supergrattis till er Kinestjejer, så skoj att ni gör så fin reklam för våra glada Jean Darkare.-)

Själva var vi en tripp i Malmö, det var fantastiskt. Videung, Tussilago, och en bunt med små gula, vita och blålila blommor trängdes överallt, på varenda gräsmatta och luften var behagligt varm och riktigt solig.
Vi anlände på kvällen, och när vi steg ur bilen fick vi uppleva den tidiga skånska våren. 9.5 plusgrader bjöd Moder Natur oss på i väderväg, och när vi skulle åka hem dagen efter hängde jag läpp och kände att jag helst ville bli skåning. Sol och värme är såå NICE:-)

TACK Liselotte, Cathrin och Felicia för en toppenresa!!


3 kommentarer:

  1. Grattis till fin fina resultat! Vår 'Oändliga Kärlek' är heeeelt fantastisk!

    SvaraRadera
  2. Sådana sms är alltid roliga att skicka:-). Vi hade en toppendag!

    SvaraRadera
  3. Grattis allihopa men mest Evelina och Lisa <3

    SvaraRadera