lördag 25 februari 2012

TJOHOOO!!!! BIS-2 gör inte ont:-)



Jean Dark Lady In Red BIR & BIS-2! 

Idag har vi varit en tripp i Flen, och ställt ut två av våra kinestjejer på ett kul ställe.
Tävlingen arrangerades av CC klubben, och det var mer än 100 deltagande chinese cresteds.

Faktiskt var de så många, att den inbjudne domaren, K Scheel fick hjälp att göra valparna, då han hade fått alldeles för många hundar på sitt bord.

Vi anlände ganska punktligt, och hittade till slut in i hallen, efter lite irrande i hallar, rum och gångar.
Utställningsplatsen var Flens Skjortfabrik, ett ypperligt ställe att ha hundutställning på! Stort, fint, luftigt och varm och behagligt. Perfekt.
Många människor och hundar, men en härlig och fin stämning, och hela tiden fanns också superb och billig mat att köpa.
Någon i den här klubben är DUKTIG på att göra paj/sallad/kakor och bullar!! Det var både gott och billigt. En helt oslagbar kombination egentligen.

Vi hade med oss två hundar att ställa, och våra två dobbistjejer, Juni och Jenna som bara ville vara med och ha en bra dag. Och det hade de, beundrade och klappade och betittade. Preciiiiis vad Jenna älskar mest i hela världen. En hel dag med vänliga händer som inte säger nej till att knåda henne, massera och bara smeka. Hon är faktiskt totalt beroende av mänsklig kontakt:-)

20-talet valpar deltog, och vår lilla snäcka knep BIR av valparna 6-9 månader!! Fint visad av matte Felicia slutade hon som god BIS-2, ett resultat vi är enormt stolta över, inte minst när det är klubbens egna special!!

Saga fick en fin placering i öppna klassen, ck och en toppenkritik. Inte illa, i sådan konkurrens.

Vi hade en toppendag, mysig, rolig och riktigt vinstrik. TACK till arrangörer och andra duktiga människor inom klubben, som jobbat hårt med denna tävling både före och under dagen. Vilket hästjobb ni kagt ned, för alla oss andra! Hatten av för er:-)





2 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS! Hon är verkligen fin, lilla Luna!!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Vilken fantastisk hund hon är Luna!

    SvaraRadera