söndag 23 februari 2014

Dobermannvalpar väntas i slutet av april






Parat och klart!
Och förhoppningsvis är Hundguden snäll och ger oss ett knippe fina bebisar till våren. :-)

Mamma är Gem Giveeon Unice, en härligt snäll, vänlig och social dam med alla tassarna på jorden. Hon är stor, välväxt och har fått valpar en gång tidigare på kennel Dobia´co. (Tusen TACK Jeanette Andersson för att vi får möjligheten att använda fina Unice i vårt avelsarbete)

Pappa blev en kovändning och den den tilltänkte, stiliga Nike får vänta till hösten då vi har tänkt presentera honom för en av våra yngre stjärnor.
Istället har vi använt SUCH DKUCH ZTP V1A KORAD BH IPOIII Jean Dark Funtastic, som också är en alldeles fantastisk hane.
Curre som han kallas, fyller 10 i år, hans mamma blev nästan 14 och pappa Dalli blev tio. Båda var enormt friska och sunda.
Curredutten själv är en glad prick som tar det mesta i livet med en klackspark. Han ÄLSKAR att jobba, han ÄLSKAR sin familj och han ÄLSKAR brudar! Så den här veckan har varit en hit för honom. :-)

Förutom sina härliga meriter inom arbetssidan är Funtastic champion i Sverige och Danmark och han har cert i Tyskland. Han ställdes på IDC 2008 och fick en fin placering - något vi är otroligt stolta över. Inte många svenska hundar placerar sig på IDC.

Givetvis är båda två hjärttestade UA. Funtastic via Holter 2011 och via UL 2013 på Ultuna. Unice nu i januari 2014, också på Ultuna.

Läs mer om duon på valpsidan/hemsidan som vi uppdaterar inom kort, eller se Funtastic i vårt hanhundsgalleri här www.jeandark.com

Vi hoppas massor på de kommande små - vill du veta mer, kontakta oss gärna: kennel@jeandark.com


KORAD SE UCH DKUCH IPO III ZTP V1A BH
JEAN DARK FUNTASTIC
Född 2004 10 14
E. KORAD KBHV-03 KBHV-04 SDV Avel-04 & 07 Come As You Are Dalli
U. INTUCH DKUCH SUCH NORDV-00 KBHV-01-02 LP I SPH I Nonchalance Vom Gebrannten Walde 


Korad Gem Giveeon Unice
Född 2007 09 12
E. CH Gem' Giveeon
U. MULTICH Gem' Giveeon Lambada





6 kommentarer:

  1. Det var väl en trevlig kovändning :)
    Stort lycka till !

    SvaraRadera
  2. Det kommer att bli toppen! Både Curre och Unice har ju lämnat så trevliga valpar förut, kul!. För Nikes del tror jag att tjejerna kommer att stå i kö, han har verkligen framtiden för sig. Lycka till nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-)
      Curre är en bra kille, hoppas han blir pappa nu på ålderns höst. Och Nike ska vi använda, han är otroligt bra. Vi får vänta några månader bara

      Radera