onsdag 14 december 2011

Mera Nordisk Vinnare 2011



Så var det dags för årets sista hundutställning, och från Jean Dark deltog nio dobermann och en dvärgpinscher.

All utom en, fick omdömet Exellent.
Detta är vi jättestolta över, och givetvis också över många av hundarnas toppenfina placeringar i sina klasser. Det är skoj att vinna med de inköpta hundarna, men någonstans känns det alltid viktigast med de egenuppfödda, det är ju de som mest är Kennel Jean Dark:-)

Allra bäst gick det för Jean Dark Paradox, som knappt lämnat valplådan känns det som, och så står han där i juniorklassen på Stora Stockholm och slutade på en hedrande andraplats. Han fick både Ck och en dunderfin kritik, och jag är säker på att ”Gösta” som han kallas, kommer att visa framtassarna fler gånger i sitt liv. :-)

Resten av gänget fick också EX; Grabazzi, King Liqueur, Glow, Gossip, I Love You, Kiss and Tell och sist, men inte minst Attitude som dessutom visade att gammal är äldst och slog till med DUNDERVINST i veteranklassen och blev Nordisk Vinnare Veteran 2011!!

Kiss and Tell fick också sitt sista och efterlängtade cert, och snart kan vår fina EllabellaBrunnäsa tituleras Champion!

Stort GRATTIS till alla duktiga ägare som håller sina fina hundar i så bra form och trim! Det är en fröjd för mitt uppfödaröga att se alla våra härliga Jean Darkare, välmusklade, vackra och fint skötta visa upp sig från sin allra bästa sida.

Korad NOUCH Nordic Winner veteran 2011
Jean Dark  Attitude

Jean Dark Paradox

Korad LP SPH I Jean Dark Kiss and Tell med matte Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar