tisdag 20 december 2011

Hejdå LOVE :-)



Nu har vår lilla nakenfis flyttat. Det är redan tomt hemma, och det känns konstigt att vår prickiga pojke inte ligger slappt på mattan och leker med katterna, kramas med syster Luna, eller bara sitter mitt på golvet och tittar med eftertänksam min.

Love har hittat sin perfekta familj som just bara ville ha honom för att han var han, och ingen annan. Det känns förstås underbart i mitt uppfödarmammahjärta, och jag hoppas han och hans nya familj kommer att trivas tillsammans i många, långa år framöver.

Lycka till Linda - tänk att nu har ni också en nakenfis! :-))))

Syskonkärlek <3
Luna och brorsan Love, strax innan Love fick sig alldeles egna familj... 

5 kommentarer:

  1. Han har fått det BÄSTA hemmet!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med lilla Love, vi har brorsan och han är en riktig pärla!

    SvaraRadera
  3. He he jag förstod väl det...Kul! Då kan du hänga med oss på lite utst i sommar ;) Lycka till med sötnosen kram Liselotte

    SvaraRadera
  4. Tack Jeanett för alla härliga hundar vi haft i våra 11 år som Jean Darkare. Och nu testar vi en ny ras, med allt vad det innebär. :-) Pälsvård, trimmverktyg och krämer. Ja vem trodde att jag skulle skaffa en nakenhund. Inte ens jag själv! Men Love har ett hjärta av guld och lever upp till sitt namn. Och jag kan inte annat än att älska denna lilla prick.
    Familjen Berggren köper inte valpar längre, vi öppnar våra hjärtan till de speciella hanar som hittar oss när våra vägar i livet möts. :-)

    Liselotte, vi får hoppas han blir en snygging så jag kan åka land och rike runt :-)

    SvaraRadera
  5. Räkna kan jag inte heller! i februari är det 13 år sedan jag för första gången satte mina fötter innanför din dörr :-) Och då var det inte ens några valpar pågång....

    SvaraRadera