lördag 18 augusti 2012

Bubblor och Bild


Igår var det sol. Sol och varmt, vilket var tur för vi fick celebert besök.
Fotografen Linda Berggren som fotar barn, bröllop och lite till, ville testa att föreviga våra fyrbenta igen, och denna gång i vatten.
Fint, klart vatten med mycket ljus.
Vår POOL!

Husse sade nej. Inga, inga hundar i poolen i alla fall. Nej, nej och åter nej.

Men idag sken solen, och husse var på bra humör och vi fick fota hundar. 

I poolen:-)

Allt var fixat, undervattenskamera, dykardräkt, tyngder, handdukar, hundleksaker, köttbullar, videokamera och en massa annat man tydligen måste ha när hundar skall fotas i och under vatten.
Ja, vi hade poolen och hundarna också. Bara ett litet aber – våra annars helt tokbadglada hundar har aldrig fått vistas i vår stora badpöl ute, och de såg alla ganska skeptiska ut när vi drog fram en trappa och bjöd dem att hoppa i.

Ingen visade sig vara sugen, och våra helt galna bilder, de som vi trodde vi skulle få, uteblev.

Men med lock och pock, godis, leksaker och VATTEN blev flera av våra fyrbenta intresserade, och Linda och jag fick plötsligt lön för mödan.

Lönen med största L:et kom när katten Grisen bestämde sig för att testa det roliga. (Fast hon var måttligt imponerad när hon insåg att man blir J.Ä.T.T.E.B.L.Ö.T i en pool)
Att hon var en så duktig simmare visste jag inte, antagligen inte hon heller, och när vi fiskade upp henne och bäddade in henne i en stor, varm handduk surade hon upprört. När hon sprang in i huset var hon dock ren, klorrdoftande och ilsket söt. Hon satte sig på säkert avstånd på terassen och studerade oss nyfiket, säkert funderade hon över de otroligt korkade hundarna, som simmade och simmade.

Eftermiddagen gick fort, och plötsligt var vi färdiga. Efter lång tid i vatten var det skönt att duscha, klä sig varm och få mat i magen.

Och jag kan konstatera att fotografer är ett segt släkte. Vad gör man inte för sin konst:-)






Vanillas små fötter

4 kommentarer:

  1. Vilka läckra foton!

    SvaraRadera
  2. Trodde väl aldrig att jag skulle få se en KATT simma under vatten! Vilka bilder!

    SvaraRadera
  3. Oj,oj! Vilka häftiga bilder!!

    SvaraRadera
  4. Stakkars Piiiiisen :) Ser litt panikk i blikket på noen av bildene, men den så da svært svømmedyktig ut :)

    SvaraRadera