torsdag 19 januari 2012

5 dagar

Våra fem små herrar växer så det knakar. De har en stark vilja, och gallskriiiiiker om de tycker något är fel. Tex om mamma hamnar för långt bort, eller favorittutten är upptagen. Värst av allt tycker de nog unisont är fotografering.

Endast fem dygn gamla (unga) har de idag haft sin första dåliga dag - de blev nämligen förevigade:-)
Dotter Felicia Lemmeke har fångat femlingarna på bild, och de blev lika underbart söta på kort som i verkligheten. Nästan....
TACK Felicia, ett toppenjobb som vanligt! Och ärligt talat tror jag Grabbarna Grus överlevde sessionen också:-)) 

En bra dag består av att sova, äta, få mys av mamma, sova mer och äta lite till. Ungefär så. Mer dramatik är det inte i valplådan för stunden, mest kanske när mamma Smilla skall ut och vi -snabba som blixten byter filt- innan den stressade mamman sladdar in till sina små igen. Hon rastar sig på ungefär en hundradel, och max fem gånger per dygn. Helst vill vår hängivna mamma ligga likt en strandad val i lådan, pussa på de små och äta god mat på sängkanten. Och det är väl ungefär vad hennes dagar består av. :-)
Hon låter oss tvåbenta titta lite snabbt, fota valparna kan man göra, men med mammahunds protest, och hålla dem i famnen går verkligen inte för sig. Smilla vill ha sina barn för sig själv.

Här är iallafall småpojkarna, som förövrigt skall ha namn på bokstaven R. Parfymnamn givetvis. Förslag emottages tacksamt!

Svart Hane med blått halsband


Blå

Svart Hane med grönt halsband

Grön

Svart omärkt hane

Omärkt

Brun Omärkt Hane

Omärkt

Brun Hane Orange halsband

Orange



3 kommentarer:

  1. Åhhh alldeles ljuvliga är dem!!

    SvaraRadera
  2. Nydelige små! har en stygg tendens til å falle for dine dobbisvalper med orange halsband...og jeg gjør det igjen denne gangen ;) spennende å se hvordan de utvikles!

    Noen navneforslag:
    Rebel
    Raw Vanill
    Rare Gold
    Rapture
    Raffinee
    Realities
    Riviera
    Roots
    Royal Secret
    Roberto Cavalli
    Ripped
    Revlon

    Lykke til videre med de små...gleder meg til å følge denne gjengen :):)

    SvaraRadera
  3. Ååå, blir helt valpe syk....savner valpelukten. Fare for at jeg slenger meg på et fly for og titte på de små når de er litt eldre:)
    Sees snart kompis<3
    gleder meg

    Klem klem

    SvaraRadera