lördag 19 juli 2014

Dagen i bilder

I dag har jag dömt i Askersund. Härlig stad, fantastisk hamn med supergod glass!

Själva utställningen var en låååång och härlig dag med sol, sol och åter sol. Efter många timmar i stekande hett väder kändes det nästan som om jag fått solsting, men bara nästan. :-)
Jag älskar värme, vackra hundar och utställning, så dagen var faktiskt riktigt bra. Och på fem minuter bara, inte ens det egentligen (?), när himlens portar öppnade sig och vi stod där i hällregn, hagel, blåst och åska kändes det fortfarande inte så hemskt som det brukar, bara mest intressant och märkligt att en utställningsplats kan förändra sig så på någon minut...

Våra kritiker regnade bort, människorna som fanns i klasar runt ringarna, försvann som dugg för solen, tältdelarna flög och de stackars hundarna ville inte visa sig. HUR kan det gå från stekande, dallrande sol och hetta, till regn som spö i backen, blixtrar och dunder med hagel på få minuter?
DET är svensk sommar det!

Hursomhelst - dagen var spännande och kul och när dessutom Sms från dottern trillade in med härliga nyheter om vinster med hennes hund på en annan utställning, var det ganska okey att ratta hem bilen ensam de där tråkiga tre timmarna.

Efter att ha kvällsrastat ett gäng hundar på jobbet, ätit god middag, tagit hand om valpar och packat inför morgondagens tävling, spanat in andra dottern och hennes häst kändes det iallafall skönt att sjukna ner i soffan en stund.

Summa summarum - dagen har varit bra. Hund är KUL!


Köping INT 
BIM Jean Dark Lady In Red 
BIR Ch Hooki z Teramonu 

Domare Jan Stääv
foto Ewelina Cessan Wettervik


Här står vi under Himlens portar som just öppnat sig
BIR Pin Dob's Gucci
BIM  CH Jessie James V Nobel Line


Hemma i kvällsolen med Linn och Nemo :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar