söndag 14 augusti 2011

Grabbarna Grus och allvarliga tankar


Jag har bestämt mig för att ta ett uppehåll i min dvärgpinscheruppfödning. Många tankar och funderingar fram och tillbaka har hjälpt mig med mitt beslut att koncentrera mig på färre raser.

När beslutet väl var taget, valde jag att göra om en av mina favoritkombinationer, mest för att få till en egen tik, lite som säkerhet inför framtiden, OM jag nu skulle ändra mig om några år.

Sagt och gjort. Rumänske superdunderfina och trevliga Zikko fick träffa fantastisktvackraochstabila Ivy, tycke uppstod och så var det bara att vänta på min lilla tik.
Hon kom aldrig.
Det gjorde istället två underbart söta och välbyggda små herrar - Jean Dark Filidutt och Jean Dark Fun Light.
Pigga, sociala, nyfikna och glada som aldrig förr. Vackert röda, och mycket framåt. Dessutom var de bara två, och kunde glatt och gärna dela med sig av sin mamma, när det visade sig behövas en extra mor till våra dobbistjejer.

Grabbarna grus är dock måttligt imponerade av sina stora, men ack så långsamma småsystrar. De leker hellre med kinesbarnen, och en och annan kattunge som också är pigg, snabb och smart.

Vi har bestämt oss för att en av de små skall säljas, och en skall delägas av en som är utställningsintresserad.
Kan någon av dessa passa in på Dig? Kontakta mig gärna isåfall kennel@jeandark.com

Jean Dark
Filidutt och Fun Light

Fun Light

Filidutt
Filidutt

Fun Light

Fun Light

2 kommentarer:

  1. Fine gutter!! Fun Light er superfin - dumt jeg allerede har en haug med hanner, forsøker å få noen andre oppegåpende utstillingsfolk til å ta ham ;)

    Vi sees på lørdag

    Klem
    kaja

    SvaraRadera
  2. Tack Kaja - vi hoppas också att ha hamnar i ett utställningshem:-)

    SvaraRadera