lördag 24 augusti 2013

Reser och reser

Ja, det gör vi känns det som vi bara gör.

Igår stuvade vi in oss i bilen, hundar-packning-koppel-burar-GPS:ar-väskor-godis-tidningar-människor, och så började vi tuffa på mot destination Danmark.
TIO TIMMAR senare rullade vi in på hotellets parkering, trötta som jagvetintevad. Hundarna var förstås inte trötta ett enda dugg, och efter intagen middag och packning körde de loss på rummet. Vi suckade och ville sova.
Vovvarna röjde på och tyckte det här med hotellnätter i Danmark var URSPÄNNANDE!

Det är förstås spännande. Annan miljö, nya lukter, dofter och ljud.
Alltid när vi reser förvånas jag över hur mångsidiga våra hundar är, hur de bara hänger på, tar allt med jämnmod och mest bara är glada att de får vara med.

Nu är det kväll. Inne är det svalt - vi har gjort korsdrag med öppna fönster (hotellets AC har gått sönder...) Ute är det fullt ös.
Fest nedanför på gatan. Dans längre bort, det var visst nog ett bröllop, och vid hamnen konsert. Sorlet från människorna blandas med ett rytmiskt dunkande längre bort. Fortfarande hörs ljudet av fiskmåsarna och sommarens alla dofter och ljud tränger sig också på.
I sängen trängs vi med hundarna, alla utom Twiggy som ligger på golvet och fiser. Hon har ätit (stulit) vaniljfudgen och då protesterar den lilla magen.
Så kan det förstås bli när man förser sig själv med färsk fudge för drygt hundralappen..............

Imorgon är det döma på schemat. Spännande och rolig uppgift. Favoritrasen förstås, och jag känner mig glad. Spännande och roligt att döma dobermann!


Här är vi, närmare bestämt i Esbjerg, på Jylland.
Vackert, annorlunda mot hemma och med massor av hav :-) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar