söndag 3 februari 2013

Uppfödarmötet





Häromkvällen var det dags för vårt första uppfödarmöte. Ca tio uppfödare och en veterinär, specialist inom sitt område, skulle komma.
Spännande att träffa så många intresserade av samma ras som jag, och enormt intressant och kul att få höra en kunnig veterinär föreläsa i ett par timmar om favoritämnet hund!

Istället för att ses på nätet och bara vara osams, har flera av oss bestämt oss för att försöka vända den tråkiga trenden med negativt prat och agg mot varandra, till att försöka skapa gemensamhet kring rasen vi alla älskar.
Att dela våra kunskaper och försöka vända den sorgliga spiral många tycks fastnat i, till något positivt.

Kvällen blev mycket givande, jag lärde mig massor!  Det var roligt och inspirerande att ta del av andras erfarenheter och tankar, men faktiskt också skoj att "bara" umgås.

TACK alla som kom, och TACK Felicia för ditt fantastiska bak. Fikat efter middagen var superb:-)

8 kommentarer:

  1. Härligt Intiativ kompis!! Vad kul att så många uppfödare bestämt sig för att jobba ihop För Rasen :-) Underbara nyheter och väldigt smart dessutom av er alla!
    Blir bra det där och sjukt bra att hålla det inom Uppfödarna också som faktiskt är de som Gör nåt aktivt för rasen inte bara Tycker för såna finns det så många av-för många!
    Lycka till med ert samarbete !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag hoppas det blir bra. Jag tror iallafall inte det kan bli sämre ;-)

      Men faktum är att vi hade trevligt, det var KUL att prata med andra som delar samma intresse och inte minst häftigt att få ha en veterinär "för sig själv" i två timmar :-)

      Radera
  2. JA! Bra beslut!!!

    SvaraRadera
  3. Jättekul att ni är ett gäng som orkar ta ett rejält krafttag ! Håller med om att det är smart och det kommer att gynna er :) Lycka till !

    SvaraRadera