lördag 27 oktober 2012

För ungefär två veckor sedan

För ungefär två veckor sedan fotograferade vi bland annat våra två unga argentinskor. Tyvärr hade vi närvaro också av regnet, och även om Ammi är en av världens bästa dobermann-fotografer kan hon knappast trolla. Bara nästan:-)

Seansen gick snabbt - ingen korthårig hund gillar att visa upp sig från sin bästa sida i silande, ihåligt och kallt regn....

Först ut var vår lettiska skönhet - Le Letton Glafira.
Fina som hon kallas har mognat och blivit en verklig skönhet. Vi är enormt stolta över henne, och ser med spänning fram emot 2013 som vi hoppas skall bli Finas år.
TACK Annelie med familj som tar så fint hand om Finaste Busungen!

LeLetton Glafira 


Glafira


Glafira


Nummer två blev också en brun tjej, nämligen Verna som nu hunnit bli åtta månader gammal. Hon är prydlig, busig och JÄTTEglad.

Vi på Jean Dark är mest jätteglada över att Verna trivs så bra uppe i Norrland tillsammans med sina rhodesiankompisar och matte Pia-Maria:-)

Verna
Sist men inte minst - TROMBEN.
Eller Tania de Akido San som hon heter egentligen. Fast här hemma kallas hon Tania. Eller Tromben, för det är mest som en sådan hon far fram.

Historierna är många om hennes bravader här i Vita Huset, och hon har kanske avskräckt en och annan från att köpa rasen med sina energiska göromål. Men mest av allt tror jag hon lockat människor till skratt, och gett dem insikten om hur underbara, fantastiska, härliga, positiva, levnadsglada, nyfikna och roliga hundar ur rasen dobermann kan vara. Alla borde ha en!
Och ja, vi avgudar vår Tromb här hemma:-)

Vi lyckades till slut att få henne att stå still - och såhär blev resultatet:

Tania

TACK Ammi för hjälpen, och TACK också Annelie, Anders, Mia och Jeanette för hjälp med godis, leksaker, peptalk och paraplyhållning:-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar