måndag 12 september 2011

Jackpot för Bennie!



Korad SEUCH DKUCH LP SPH I Jean Dark Jackpot har haft ett framgångsrikt år. Han och husse Bennie har tävlat en hel del, och duon har verkligen visat framtassarna. Jack är numera stolt champion i Sverige och Danmark, och han har fått ett knippe cert i rasens hemland - Tyskland - vilket betyder att han bör bli kantarell även här inom kort.

Jack och Bennie vann högre klass spår på rasmästerskapen nyligen, och för kort tid sedan blev de Dobermannvinnare i lydnadsklass II på Skånespecialen.

Hatten av, Bennie - såå bra jobbat!

Bästa Grabbarna!

6 kommentarer:

  1. Heja Bennie, Eva och Jackpot! Det är så kul att följa er framfart på appelplaner och i utställningsringar - vi solar oss som vanligt i glansen:-).
    Hälsar Katja med kullbrorsan Jasper

    SvaraRadera
  2. Härligt!! grymt jobbat av Skånepågarna :-)) Stort Grattis!!

    SvaraRadera
  3. Grattis till Bennie, Eva och Jack till era fina prestationer:) Jack är min favvo Brunaprins, en glad skit som är oerhört stabil och väldigt trevlig, dessutom har han en husse som är oerhört ambitiös, flitig och tränar på och ger sig aldrig. Jag säger som Jeanett "Hatten av, Bennie - såå bra jobbat!"
    Kram från Susanne, Halvsyrran och Gösta Pajasen

    SvaraRadera
  4. Grattis grattis Ni är jätteduktiga!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Stort grattis till Bennie och Jack, ett mycket trevligt ekipage både på och utanför planen :-)

    SvaraRadera
  6. Grabbarna Grus (Bennie och Jack) med understöd och support från Eva och Ixi är ett skånskt gäng vi håller tummar och tassar för! Flitiga och duktiga är de!Grattis till alla framgångar!

    SvaraRadera