torsdag 22 mars 2018

Dobermannvalpar i görningenJa, vi planerar en, ev två kullar med dobbisvalpar under 2018.
Den första har vi förhoppningsvis nu i en mammamage, och om några veckor vet vi svaret.

Blivande pappa är den serbiske storvinnaren CH Hazar Di Altobello, en kraftfull, vänlig, lugn, social och lekfull herre med ett av de mest utmärkande huvuden jag nånsin sett.

Hazar och hans husse gjorde oss en stor tjänst och tog en tripp till Stockholm, bara för att den här drömparningen skulle bli av, och jag är galet tacksam - TACK Dejan!

Dagen D hämtade vi upp herrarna på Arlanda, och körde till Vita Huset, tog en kopp kaffe, Hazar (som kallas för Rocky sådär mer privat) fick leka i den svenska snön, spana in våra höns, hästar och omgivningar och sen blev det date.
Av allt det svenska var nog vår argentinska pingla det mest uppskattade inslaget i Vita Huset, och man kan lugnt säga att tycke uppstod.
Exakt 11 minuter efter första mötet var vårt syfte med hela resan ordnat. Phu! 😊

Mamma Tania är vår bruna ögonsten, en dobermann som till fullo är nästan allt man kan önska sig. Snäll och vänlig, orädd för det mesta i vår värld, arbetsglad de luxe och totalt fri från stress och pip. En egenskap som i mina ögon är viktig, och något jag alltid strävar efter att behålla bland våra hundar.

Givetvis är båda hundarna hälsotestade, i dagsläget fritestade från DCM, och med stamtavlor som ser sunda och bra ut vad gäller släktingar längre bak.

Vi säljer våra valpar till Dig med ett stort och aktivt intresse för en bästa vän och som kan tänka dig att HD-röntga, hjärttesta och mentaltesta din hund.
Jag ser också helst att du kan tänka dig gå lite kurser och helst ställa ut någon gång iallafall under din hunds liv.

Vill Du veta mer? Kontakta mig gärna: kennel@jeandark.com


CH Hazar di Altobello
(e. CH Da Vinci El Greco u. CH Tijana Daria di Altobello) 

Finns det något vackrare,
 än just ett vackert dobermannhuvud...?💗


Det mesta i Vita Huset var toppen, enligt Hazar - även hundleksakerna! 

Snölek är KUL!!!!!
TJOHOOOO!!! Hazar gillar den svenska vintern! 


CH Tania de Akido San 

Tania 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar