torsdag 7 mars 2013

Stort och smått

Mitt arbete består i att ta hand om andras hundar och katter. Jag har ett hundpensionat, och träffar alla möjliga -och ibland omöjliga- hundar. Stora, små, rutiga och randiga passerar varje år hos oss.

Alla är speciella, personliga och härliga individer. De är olika, förstås. Precis som oss människor.

Några har bott hos oss många gånger, som bla Rabalder och Folke.
Rabalder är en ganska mjuk kille, ganska liten inuti och ganska stor utanpå. Han gillar oss människor, han gillar M.A.T och han gillar långa promenader. Rabalder är ganska cool, betraktar saker och ting och väldigt, väldigt snäll. Tur det, för det är väl som Pippi Långstrum sade; "Är man stark skall man vara snäll"

Folke är JÄTTEstor inuti. Fast ganska liten utanpå. (Men det vill han inte att vi skall veta om)
Folke gillar livet, sig själv och tjejer. Han älskar GOD mat (inte hundkulor) retas med andra hanar och gå långpromenader med oss i skog och mark. Han är en snäll och schysst kille med stor personlighet och starka åsikter.

Båda herrarna kommer till oss på Pensionat Vita Huset då och då, och efter flera år med dem har vi lärt varandra att känna och tycker det är superskoj när grabbarna hälsar på.
För en tid sedan kom de båda dessutom samtidigt, och vi tummade på regeln att aldrig blanda stora och små hundar, vi fotade dem tillsammans :-)

Tusen TACK Felicia Lemmeke - bilderna blev fantastiska!!




2 kommentarer: