söndag 22 april 2018

Guva vi har varit oroliga OMG babysarna är HÄR!


Vår fantastiska supertik Annie som vunnit det mesta man kan vinna, och inte minst hela familjens hjärtan, har blivit mamma!!

MULTICH MULTIJW INTCH NORDCH SECH DKCH FICH VDHCH LTCH BGCH BGGCH NordicJW'14 SwedishJW'14 FinnishJW'14 NorwegianJW'14 DanishJW'14 HelsinkiJW'14 Bundessieger'15 NordicW'16 SummerW'15 MoletaiCW'15 reserve EUW'15 Group Winner 
Jean Dark Annies Song 

Första gången hon blev det födde hon normalt tills nummer tre fastnade och vi fick åka ilfart till sjukhuset och snitta ut resten av killarna.
Sex underbara pojkar blev det, som några veckor senare drabbades av ett värstingfult virus, och dog som flugor.
Läs mer om det HÄR OCH  HÄR

Av olika anledningar blev Annies son kvar hos oss, om honom, och hans otroliga vinst på Crufts kan ni läsa HÄR.

Iallafall.
Annie har blivit mamma igen 💜

Igår var det dags, och vi var sjukt oroliga. Tänk om det skulle bli kejsarsnitt igen? Tänk om det bara blir hanar? Tänk om det inte blir några valpar alls? (Ja, det trodde vi de första fem veckorna då Annie var smal som en sulfid, för att plötsligt svälla likt en ballong) Tänk om alla valparna blir sjuka igen? (Veterinären lugnar och säger ingen fara).
Ja, tänk om, tänk om, tänk om......

Första valpen anlände under seneftermiddagen, och sen kom de som pärlor på en rad. Den sista lilla fröknen tog dock lång tid på sig, hann svälja fostervatten och blev mycket medtagen.
Hon är lite ynklig, och vi får se hur framtiden blir för henne - HÅLL tummarna alla!

Annie själv är väldigt trött, det tar på krafterna att husera sju ungar i en och samma mage, äta ofta, kissa ofta, ligga fel, stå fel, bli svullen i fötterna, släpa tungt och aldrig få sova för att nån alltid sparkar....
Ja, och sen ska de ut också. En efter en, och det är inte alltid en walk in the park. Phu.

Men med rena filtar, pussar och kramar, mat på sängen och en natts hyfsad vila (de slåss om tuttarna, rapar, smackar, sparkas och bökar också, så ser den nyblivna mamman inte längre ut som om hon blivit mosad under ett tåg.
Hon ser stolt och glad ut, och kastar sura blickar på de av våra katter eller hundar som vågar sig för nära - barnen är hennes allt just nu.

Kasta ett öga på de små om ni vill, visst ÄR de söta! 💜


Små, små fötter och en liten Trötter 

Mat mest hela tiden... 

Puffhane 1

Puffhane 2 

Nakenhane 

Nakentik 

Pufftik 

Pufftik
Nakentik
TUSEN TACK Arja, för att vi fick använda din fantastiska hane - och tusen tack Tiina, för all hjälp!
Mer om pappa och kullen senare.
Nu ska vi bara njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar