söndag 6 januari 2013

När Luna var uttråkad och hittade en kompis

Trettondagen

Idag är det en av de sista dagarna för 2012 års jul. En vacker, blåsilvervit ledig, vinterdag, med långsam takt och vackert sken.

Mellandottern tog småhundarna på promenad. Yngsta tiken, Luna, blev jätteglad. Hon var lite uttråkad, sprallig och hade benen fulla med spring. Äldsta vovven, mamma Minnie, har just blivit parad, och ville helst bara ta det soft.
Och riktigt soft tog Saga det. Vår annars så vackra, slimmade och karismatiska kinesfröken skall föda om en dryg vecka, och rör sig numera långsamt och stånkande. Hon vill inte leka mer.

Uttråkade Luna gav upp att få fart på tanterna. Hon hittade en annan kompis. En mycket större än sig själv. En ganska annorlunda kompis.
Men en kompis som också gillar bus och kul och spring. Florida är en häst. En Amerikansk Miniatyrhäst. Hon är rolig och kul på många vis. Och väldigt speciell - hon älskar hundar :-)

Catch me if you can! 

Wohoooooo!!!! Florida och Luna gillar att springa! :-) 

Minnie och Florida

Minnie spanar på hästarna utanför hagen

Saga, Minnie och Luna. Fina vintertjejer

Mer fina bilder på Felicias blogg här http://felill.blogspot.se/


3 kommentarer:

  1. underbara kineser, jättefina bilder

    SvaraRadera
  2. Vad roligt och häftigt! Min vovve är rädd för hästar haha, men lyckades i alla fall pussa på min förra ponny :P
    Kika in vår första agilityträning för iår - massor av överskottsenergi efter 4-3 veckors vila http://jackieie.blogg.se/2013/january/spikes-traning-forsta-for-i-ar-61-januari-2013.html

    SvaraRadera