söndag 18 december 2016

Spännande...


Vi har ju några osålda valpar. De är söta, tjocka, glada och några av dem dessutom så otroligt lovande att jag absolut inte under några omständigheter kan tänka mig att sälja bara till sällskap... De måste helt enkelt visas på utställning några gånger under sina liv.

Jag hoppas förstås att rätt ägare ska dyka upp, och under tiden går jag här hemma och njuter av dem. Det finns nämligen inget finare i mitt uppfödaröga än en glad, framåt och knubbig valp som dessutom är apfin att titta på! ☺

Eftersom vi har små valpar både till tävling, men också till bara kärlek så har jag lagt ut en annons på dem. Jag tänkte nämligen prova detta med att annonsera på blocket, som var nytt för mig.
Resultatet var onekligen spännande.

En valp hittade sin nya familj via annonseringen, och det blev hur bra som helst! Och sent i natt fick jag ett sms (det verkar vara en stor grej för de unga nu för tiden, att skicka sms.....) och det fick mig näääääästan att vilja släppa en av de riktigt fina.

Men bara nästan 🙈🙉🙊:


"Undrar om du vill göra ett bytte med dobermann
 svarta valpen mot min ring av 21 carat guld"3 kommentarer:

 1. Jag tror min själ att folk är tokiga idag!
  Vad tror dom?!? Stollar...
  Hade jag inte varit så ledsen över min finaste dobbispojk, som jag miste i september....så hade du fått ett mail från mig....hoppas att dina vackra valpar får bra hem❤️
  Mvh Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lite udda.... Haha! Nu behöver jag ingen klackring, så jag tror våra små älslingar får stana ett tag till:)

   Beklagar att du mist din hane, hoppas du snart blir lite gladare

   Mvh
   Jeanett

   Radera
  2. Tack snälla. Livet rasar ihop totalt när man mister det bästa man har...
   Mvh Johanna

   Radera