lördag 11 mars 2017

Hej Felicia - igenHej Flisan! 
Jag VET att du är och tävlar. Och jag VET att man inte får störa dig. Mamma har sagt det. Men jag tänkte bara uppdatera dig så du vet vad som händer hemma. Bara lite sådär?
Du kan ju läsa när du har tid, och säg inget till mamma, hon är arg nu igen..! Åskmoln.com. Fattar inte vad det är med henne hela tiden.
Dålig stämning liksom....

För atte det var så här, att när du sover borta, du vet... då kommer den där känslan, som jag inte kan trycka bort - LÄS HÄR OM DET- och så måste jag liksom lämna en grej till de som är hemma, på köksbänken. Jag bara MÅSTE. 
Nu sade mamma att hon skulle förekomma, och vet du vad hon gjorde?!! Hon lät mig sova på pensionatet. I EN BOX!! Va, alltså. Inte okej.
Jag blev så upprörd, mest arg egentligen, men jag lät henne se massa av dett ledsna, och då fick hon dåligt samvete - RÄTT ÅT HENNE!- och så fick jag springa omkring där nere med de andra. Det var jättekul! 

Sen när hon inte kollade, då hittade vi en MASSA mat! Asså, det var huuuuur mycket som helst...!! Och jag kände mig som KrösaMaja i Emil. Du vet "Ahaaaaaaaaaaaaa - En köööööööööörv!!!!!" Ja, och sen gick det som det gick, de andra fick lite bara, men mest till mig. 
Inte mer än rättvist;
Jag är äldst.
Jag hittade grejerna.
Och jag öppnade väskan, tog ut påsarna och tog hål på dem. 
Ja, och JAG åt allt.
Såklart.

Det som har hänt nu är att hon är typ G.A.L.E.N. (Det kan inte vara bra för henne...?)
Jag tycker du ska komma hem. 
Jag vill inte va med henne mer idag. Hon ylar om att det var specialfoder, njurfoder till nån sjuk typ på jobbet. Och nu har han inte mat och bla bla bla.
Tja, det kanske var sån där njurmat, jag tror nästan det faktiskt. För när jag ligger här i solen i korgen så riktigt KÄNNER jag hur BRA mina njurar mår! Allt i kroppen är perfekt och jag känner mig däst, rund och just med fantastiska njurar. 
Jag borde nog faktiskt äta mer sån där NJURmat. YBERGOTT!

Länge lever njurmat!

Men, asså, kommer du hem snart? Jag vill va med dig. Inte mamma. Hon är för grinig - känns inte helt stabil...
Puss från Saga 


2 kommentarer:

  1. ��������������
    Måste vara jobbigt utan matte...☺
    Mvh Johanna

    SvaraRadera
  2. Ha-ha så roligt att läsa, förstår om du blir galen :)

    SvaraRadera